Saturday, April 23, 2011

BEN ASHAARI CARI BLOG LAH !


ASSALAMUALAIKUM WBT ... (:

morning korang ! hahaha .. 
tady aku t'nampak segmen abang ben ney~
so aku t'tarik nak juin ...
di tambah pulak dengan kebuhsanan melanda~ hee~
abang ben ney slalu wat segmen yang beshbesh~
so pe lagi .. moh juin ! sape nak juin p kat SINI 

uke .. segmen ney kite kene jawab soalan yang d beri .. heheh

siapakah yang mempengaruhi anda untuk membuat blog ?

sape aekk ?? hahah ramai kodd ... 
tapi mostly wat coz tengok blog akak angkat aku ... hahaha
macam besh jer dye wat~ so time tu memang t'tarik nak wat blog ney~
pas tu member2 pon time tu sebok nak wat blog~
mane aci dyorang ade blog tapi aku xde kan~
mulemule rase susa sanad nak wat blog ney~
byase laa mase tu banyak yang aku x faham tentang selok simpang blog ney
but now ilmu tu da ade laa siketsiket .. heheh .. ><

siapakah sumber inspirasi anda ?

my frens laa .. suda semestinyer~
dan juge blogger2 yang aku kenal~ ecehh~ hee~
d sebabkan aku ney blogger baru ...
so sumber inspirasi tu kene laa ade kan~ hahaha
blog abang ben pon salah satu sumber inspirasi aku .. heheh~ ><

DONE ! TATA ! ! ^^



22 comments:

  1. singgah dari segmen Abg Ben...
    selamat berblogging !!!~


    http://solomolo.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

    ReplyDelete
  2. Blogwalking kat sini... dtg dri blog ben ashaari... selamat berblogging... salam perkenalan..^^

    http://jomkongsistory.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

    ReplyDelete
  3. salam..golek2 dari incik beng punye segmen!!..hepi bloging!!!

    ReplyDelete
  4. salam kenal.. n follow.. dtg dari blog abg ben..hehehe
    Gula-gula benci dengan aku

    ReplyDelete
  5. petang...
    dari segmen blog abg ben

    ReplyDelete
  6. hai..hai...singgah from blog abe ben.!salam kenal2 n slamat berblogging yeah :)
    jum follow !!

    http://tehfatihah.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

    ReplyDelete
  7. singgah dr blog bro ben, jemput singgah blog saya jugak yeeee! kalau sudi, follow sekali pun takpe, hehe, tp itu terpulang pada tuan rumah yeee ^^

    http://wafiysuzly.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog.html

    ReplyDelete
  8. singgah sebentar merehatkan mata kat sini. jap g nak jalan lagi :)

    ReplyDelete
  9. PW tinggalkan jejaknye di sini...:)

    ReplyDelete
  10. salam ziarah dr blog abg ketul...

    semoga terus berjaya dalam dunia blog..:-)

    ReplyDelete
  11. hye hye..
    Assalamualaikum.. ^_^
    Salam perkenalan..

    Kalau free, singgah lar blog shera..
    http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. dtg dri segmen abg ben..

    salam ukhuwah dari aza...

    :)

    ReplyDelete
  13. salam gegar.. keep it up ! sweet blog.. sukeeeee~

    ReplyDelete
  14. singgah sini dari segmen abg ben..salam perkenalan..:)

    ReplyDelete
  15. singgah dari segmen ben ashaari(segmen awok blogger baru yer) aka ben ashaari cari blog lah..

    singgah dan follow u..salam perkenalan ye..:)

    http://syuxermelankolia.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

    ReplyDelete
  16. salam kenal dr blog bro benn..

    amni folo sinii..^^

    mai la ke blog amnii.

    http://limelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  17. waaaa..best gak. tp x bkesempatan nak join

    ReplyDelete
  18. salam ziarah dari blog Mr.Ben... salam kenal yer.. =)

    ReplyDelete
  19. dari segmen mr. ben....n follow..salam kenal...:)

    ReplyDelete
  20. Lulu datang up trafik blog ni..lawa blog..*wink

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...